An imageAn imageAn image

Mobil utviklingstjenester

Vi utvikler integrerte apper for iOS-og Android-operativsystemer ved hjelp av plattform spesifikke programmeringsspråk som Swift, Objective-C, Java og Kotlin

Full-syklus iOS og Android app utvikling

Effektive løsninger som passer virksomhetens domene-og budsjett krav. Vi tilbyr tilpasset utvikling for bedrifter, MVP-er for å verifisere oppstarts ideene dine og for å lansere produktet ditt tidligere, og utviklingsteam for å støtte eller forbedre eksisterende produkter.
An image
Fullt funksjonelle applikasjoner
for alle Apple enheter
An image
Sofistikerte applikasjoner
for Android-drevne enheter

Tilpasse iOS-og Android-apper for bedriften din

Å hjelpe oppstartere og bedrifter med å bygge mobile løsninger som støtter deres merkevareidentitet, oppfylle markedets behov og oppmuntre til vekst og ekspansjon.
Taxi
Streaming
Booking
Levering
Marketplace
Fitness
On-demand taxi apper består vanligvis av to separate in-app roller eller apper: Fører og passasjer. I tillegg til grunnleggende funksjonalitet, krever taxi apper kart APIer (Google Maps, MapKit), betalingsport (stripe, PayPal) og in-app ringefunksjon integrering (Twilio, Bandwith).
2200 timer
Gjennomsnittlig utviklingstid
6 måneder
Gjennomsnittlig prosjekt lengde
Når du oppretter programmer for direkteavspilling av medier, tar vi hånd om sømløs innholdslevering og arbeider med tillitsfulle mediebehandlings plattformer (livestream, Brightcove). Streaming apper krever også datalagring (Cassandra, MySQL), geolocation (Google Maps, MapKit) osv.
2300 timer
Gjennomsnittlig utviklingstid
7 måneder
Gjennomsnittlig prosjekt lengde
Booking apper må være data-drevet og funksjonsrike for å møte brukernes forventninger. De bør ha en robust søkemotor (elastisk søk), fleksible push-varslinger (Amazon SNS, FIREBASE Cloud Messaging), betalingsløsninger (stripe, Braintree) osv.
1800 timer
Gjennomsnittlig utviklingstid
4 måneder
Gjennomsnittlig prosjektlengde
Leveringsapplikasjoner består vanligvis av to separate apper: For kunder og for kurerer. Må-ha funksjoner for levering apper er geolocation (Google Maps, MapKit), e-postmeldinger (SendGrid), betalinger (Braintree, stripe), analytics (Mixpanel) med flere.
2500 timer
Gjennomsnittlig utviklingstid
7 måneder
Gjennomsnittlig prosjektlengde
Marketplace-apper opptrer vanligvis som mellomledd mellom to parter: Kjøper og selger av varer eller tjenester. Disse løsningene bør være lynraske og har en robust analyse drevet med maskinlæring (Amazon ML).
1500 timer
Gjennomsnittlig utviklingstid
4 måneder
Gjennomsnittlig prosjekt lengde
Våre ingeniører bygger alle typer fitness-applikasjoner: Fra ernæring- til personlig trening og aktivitetssporings apper som er skreddersydde til Android og iOS. Hovedtrekkene kan være en synkronisering med opprinnelige helsetjenester (HealthKit, GoogleFit),geolokalisering(Google Maps, MapKit) osv.
1800 timer
Gjennomsnittlig utviklingstid
4 måneder
Gjennomsnittlig utviklingstimer

Hvor mye vil appen koste?

Tilpass funksjonene i applikasjonen, og få prosjekt kostnadsestimatet tilsendt til din e-post.

Tech Stack for Android og iOS App utvikling

Teknologier som gjør at Android-appene dine fungerer sømløst og skalerer bedriften din
Språk
Database
Rammeverk

Språk

Database

Rammeverk

Java

Dette generelle språket kan brukes til en rekke oppgaver, inkludert utvikling av Android-apper. De viktigste fordelene med Java er portabilitet, skalerbarhet, og utmerket ytelse som gjør det til et perfekt språk for utvikling av komplekse bedriftsapplikasjoner som krever rom for vekst.
3 milliarder enheter
kjør Java
Opp til 30%
bedre ytelse
3 Java developers
are tilgjengelig for ansettelse

Kotlin

Ny åpen kildekode programmeringsspråk som benyttes av Google for å erstatte Java, for å bygge Android apper. Den har en klar syntaks, den kan enkelt bli kompilert til JavaScript eller JVM bytecode, og grunnet integrasjon med alle Java rammer og biblioteker, går app utviklingsprosessen raskere og gir utviklere flere verktøy for å bygge originale Android apper.
30%
Mer vedlikeholdsvennlig funksjonalitet
2.08% av alt
nedlasting av apper i Google Play
2 Kotlin developers
are tilgjengelig for ansettelse

Objective-C

Dette objektorienterte programmeringsspråket har vært aktivt brukt av utviklere innen iOS app utvikling i over 30 år. Dette faktum alene gjør Objective-C like pålitelig som millioner av linjer med kode er skrevet på den. I tillegg er denne koden bakoverkompatibel med C og c + + språk.
2M+
bygde apper
30%
raskere utvikling
2 Objective-C developers
are tilgjengelig for ansettelse

Swift

Swift er et robust programmeringsspråk som støttes av Apple, som gjør det mulig å lage førsteklasses- og raske programmer for alle Apple-operativsystemer. Sikkerhet, enkelhet og permanente ytelsesforbedringer gjør iOS-appens utvikling med Swift til en ideell løsning for å skape iOS-apper av enhver kompleksitet.
2.6x
raskere enn Objective-C
8.4x
raskere enn Python
10nde
mest populære språket
2 Swift developers
are tilgjengelig for ansettelse

Firebase

Denne backend-as-a-Service plattformen frigjør utviklere fra den typen backend arbeid som det å administrere servere samt det å skrive APIer- og lar dem fokusere på å bygge den beste brukeropplevelsen. FIREBASE er nesten en all-in-one backend-løsning, og bidrar til å øke hastigheten på den originale Android app utvikling.
1M+
utviklere bruker Firebase
+30%
effektiviteten til utviklere

SQLite

Det er en lett database som rettet mot det å bli kvitt Server-klient arkitektur og lagring av alle app data direkte på en mobil enhet. Denne DB er basert på filer, så gir det store utvalget av muligheter for utviklere. Siden SQLite ikke sender anmodning til server, er dette mye mer kraftfullt og hurtigere.
11
øverste database
35%
Raskere enn filsystemet

Realm

Realm er en populær mobil database for hver applikasjons utviklingsplattform. Dens utrolig raske (mye raskere enn SQLite), kryss-plattform, tråd-sikker og har en easy-to-use API. Utviklerne kaller det en moderne og pålitelig erstatning for de originale Apple sine databaser.
+30%
ytelsen til appen
75,921
apper over hele verden

CoreData

CoreData rammeverk gjør det mulig å fremskynde iOS applikasjonsutvikling prosessen. CoreData forenkler minnehåndteringen siden utviklerne bare laster inn de ulike emnene de benytter til enhver tid. Integrasjon av sortering av objekter og valgfri automatisk validering av egenskapsverdier bistår appen med å arbeide med en database.
30%
raskere lasting av data
+40%
effektiviteten til utviklerne

Roboelectric

Dette er Android med åpen kilde enhets test-rammeverk som gjør det mulig for QA-spesialister å lansere tester for Android-apper via lokale JVM. Denne typen test for Android-apper ligner på testing i svart boks, og testen kan bli mer effektiv for refaktorering, og atferden til appen kan også testes. Rammeverket gjør testprosessen raskere.
30%
Raskere test prosess
40%
Høyere effektivitet

RxJava

RxJava er en bestemt implementering av reaktiv programmering for Java og Android, et åpent kildekode-bibliotek som har observator- og iterator mønstre som bidrar til å bygge god programvare med front-end og back-end deler. Den tilbyr utviklerne intuitivitet, utvidelser og reagerer raskt på alle endringer.
20%
Raskere kompilerings prosess
10%
Raskere testing av ytelse

JUnit

JUnit er et rammeverk med åpen kildekode og enhetstesting ved bruk av Java-språket. Dette muliggjør på en meget god måte- å skrive kode og teste den samtidig! Dette rammeverket er i stand til å lage test-suiter trinnvis, og grundig spore alle mulige bivirkninger. Således er den meget kraftfull og dens grafisk grensesnitt forenkler hele testprosessen.
+30%
Raskere testing
+40%
forbedret feilsøking

Mockito

Det er et mocke rammeverk for effektiv enhetstesting av Java-programmer. Dette verktøyet forenkler skapelsen av mockeobjekter og tillater programmerere å verifisere oppførselen til systemet under testing, uten å etablere forventninger på forhånd. Som et resultat, vil du oppnå en enklere test kode som er mye enklere å lese og redigere.
7.2K
stjerner på GitHub
25%
raskere testprosess

Espresso

Espresso er et automatiseringsverktøy laget av Google. Blir brukt for å skrive konsise og pålitelige UI tester. Dette rammeverket har mange fordeler både for utviklere og QA ingeniører, og akselererer dramatisk utviklingsprosessen. Det er benyttes innen populære IDE'er og gir nyttig testannoteringer- og påstander.
100%
integrasjon med Android Studio
Opp til 35%
raskere enn Python

ReactiveCocoa

ReactiveCocoa er et rammeverk som gjør det mulig å bruke reaktiv funksjonelle programmeringsteknikker tilpasset iOS applikasjonsutvikling. Det tilbys bindinger og reaktive utvidelser for Cocoa touch rammeverk for å gjøre koden mye kortere. Rammen er skreddersydd for Swift, og definerer grensesnittet for hendelser, noe som gjør det enklere å filtrere og komponere dem.
20%
raskere utvikling
35%
bedre ytelse

Socket.io

Socket.io rammeverk muliggjør datautveksling og kommunikasjon i sanntid. Den forbedrer og akselererer integreringen av chatter og videochatter med iOS-apper. Socket.io har mange automatiserte prosesser for en enkel kommunikasjon funksjons integrering. Fleksibel og enkel tilpasning hjelper iOS app utviklingsbyrå å gjennomføre sin oppgave raskere.
191,871
nettsider over hele verden
40%
raskere chat integrasjon

Alamofire

Alamofire er et godt testet og pålitelig bibliotek for alle Apple-plattformer. Det er designet for å arbeide med HTTP-forespørsler. Alamofire øker betydelig utviklerens produktivitet fordi det forenkler en rekke rutineoppgaver for iOS applikasjonsutvikling selskaper. Det gjør koden renere, noe som bidrar til å redusere muligheten for bugs.
-20%
forekomst av bugs
10%
raskere utvikling

Moya

Moya er en nettverk-abstraksjons bibliotek for å arbeide med nettverksdata og for rask prosjekt integrasjon med avslappet API. Moya gjør det mulig for iOS-applikasjoner å fokusere på viktige programfunksjoner og øke hastigheten på implementeringen av nettverksdata. Med Moya kan utviklere trekke ut nettverks responser for å utføre enhetstester på en effektiv måte.
40%
raskere integrering av API Manager
30%
optimalisering av utviklingstid
Det vi gjør ved neste skritt:
Vår representant kontakter deg innen 24 timer
Vi samler alle nødvendige krav fra deg
Teamet av analytikere og utviklere forbereder estimering
Vi overholder konfidensialitet med alle våre kunder ved å signere NDA
Fortell oss om prosjektet ditt
An image
Forespørselen din blir behandlet.
Vår salgsrepresentant vil kontakte deg
innen 24 timer.
Back to top
As s part of our team, be ready for:
An image
Competitive Base Salary
An image
Comprehensive Benefits
An image
Great Work Environment
An image
Drug Free Workplace
Tell us more about yourself