An imageAn imageAn image

Android utviklingstjenester

Bygging og levering av lokale Android applikasjoner på et hvilket som helst kompleksitetsnivå ved bruk av plattform-spesifikke teknologier som Java og Kotlin

Bygg Android app for et hvert formål

Våre programvare ingeniører designer applikasjoner med fokus på detaljer, og med tanke på alle særegenheter i operasjonssystemet. De tar seg av applikasjonens kompatibilitet i alle Android versjoner- og enheter slik at du kan være sikker på at dine brukere vil få et førsteklasses sluttprodukt.

Android apper designet for bedrifter

Mobile apper er i stand til å løse komplekse forretningsmessige utfordringer ved bruk av teknologier. Hos Cleveroad bygger vi tilpassede Android-applikasjoner som blir skreddersydde til dine forretningsbehov.
Streaming
Reise
Fitness
Landbruk
Detaljhandel
Lager
Ved opprettelse av media streaming apper, tar vi hånd om sømløs innholds levering og arbeider med tillitsfulle mediebehandling plattformer. Streaming apper krever live videodeling (Livestream), lokal lagring (kjernedata, lagring) etc.
2300 timer
Gjennomsnittlig utviklingstid
7 måneder
Gjennomsnittlig prosjektlengde
Reiseappene må være datadrevne og funksjonsrike for å imøtekomme brukernes behov. De bør inneha en robust søkemotor (Elastisk søk), fleksible push-varslinger (Amazon SNS, Firebase Cloud Messaging), betalingsløsninger (Stripe, Braintree) og andre funksjoner.
1800 timer
Gjennomsnittlig utviklingstid
4 måneder
Gjennomsnittlig prosjektlengde
Vi kan bygge et bredt spekter av fitness applikasjoner for deg: Fra ernærings apper- til personlig trenings- og aktivitetssporings apper. Hovedfunksjonene kan være en synkronisering med Google Fit og wearables, geolocation (Google Maps) etc.
1800 timer
Gjennomsnittlig utviklingstid
4 måneder
Gjennomsnittlig prosjektlengde
Omskap din agribusiness med en skreddersydd programvare løsning. Din landbruks applikasjon bør inneha en GPS integrasjon (Beacons, Location services), “real-time” tilgang til USDA-NRCS, overvåking av feltforhold og andre funksjoner som tilfredsstiller dine mål.
2500 timer
Gjennomsnittlig utviklingstid
6 måneder
Gjennomsnittlig prosjektlengde
Bygg en tilpasset Android-app som tilfredsstiller dine behov innen din detaljhandel. Bare velg det problemet du behøver å løse- og type programvare for å bygge: Android-basert POS-system, MSR (LRC, F2F, EMV-standarder) eller alt-i-ett programvareløsning.
2000 timer
Gjennomsnittlig utviklingstid
5 måneder
Gjennomsnittlig prosjektlengde
Optimaliser ditt lager med en programvare som er designet for å passe til dine spesifikke forretningsbehov. Endre en Android smarttelefon til en strekkodeleser (EAN-13, EAN-8, UPC-A, UPC-E, QR), håndholdt enhet eller lær den å utføre hvilken som helst annen funksjon som du behøver.
3500 timer
Gjennomsnittlig utviklingstid
9 måneder
Gjennomsnittlig prosjektlengde

Hvor mye vil appen koste?

Tilpass funksjonene i applikasjonen, og få prosjekt kostnadsestimatet tilsendt til din e-post.

Teknologier for avanserte Android apper

Vi bruker et sett med tids-testede teknologier og tjenester for å levere din app funksjonalitet på kort tid og for å bygge en bedre brukeropplevelse.
An image
Media ekspertise
Live streaming og OTT-levering
Videobehandling
Innholds distribusjonsnettverk
Web RTC, FFMPEG, Wowza, DRM
An image
Computer visjon
Bildebehandling
Dyp læring OCR: Keras, Supervisely
Ansiktsdeteksjon: HOG, SVM
OpenCV, Kairos, Luxand Face
OpenCV, Kairos, Luxand Face
An image
Big Data
Big data arkitektur design
Apache Spark and Hadoop
HDFS, Hive, Pig, Impala, Oozie
EMR, Redshift
An image
IoT Expertise
Protokoller: NFC, Wi-Fi, Bluetooth, LPWAN, IPv6 over LoWPAN
Kommunikasjonssikkerhet (TLS, DTLS) og Data Encryption
Artik module, Raspberry Pi, Arduino
AWS: Lambda, Kinesis, S3, SageMaker, Sumerian
An image
Lager og behandling
Innendørs posisjonering: Wi-Fi RTT, Indoorway, Navizon
Strekkode: Google Vision API (Strekkode API)
Android Things: Cloud IoT Core, TensorFlow
An image
Google ressurser
Arkitektur: Room, ViewModel, LiveData og Lifecycle
Media og web: Media-compat library, ExoPlayer, PWA
Grafikk og spill: Palette API, Glide, OpenGL ES
Sensorer, Multi-vindu modus, konversable handlinger

Teknologi stakk for Android plattform

Vi benytter moderne og tidstestet teknologi for å utvide og skalere ditt produkt effektivt
Språk
Database
Rammeverk

Språk

Database

Rammeverk

Java

Dette generelle språket kan brukes til en rekke oppgaver, inkludert utvikling av Android-apper. De viktigste fordelene med Java er portabilitet, skalerbarhet, og utmerket ytelse som gjør det til et perfekt språk for utvikling av komplekse bedriftsapplikasjoner som krever rom for vekst.
3 milliarder enheter
kjør Java
Opp til 30%
bedre ytelse
3 Java developers
are tilgjengelig for ansettelse

Kotlin

Ny åpen kildekode programmeringsspråk som benyttes av Google for å erstatte Java, for å bygge Android apper. Den har en klar syntaks, den kan enkelt bli kompilert til JavaScript eller JVM bytecode, og grunnet integrasjon med alle Java rammer og biblioteker, går app utviklingsprosessen raskere og gir utviklere flere verktøy for å bygge originale Android apper.
30%
Mer vedlikeholdsvennlig funksjonalitet
2.08% av alt
nedlasting av apper i Google Play
2 Kotlin developers
are tilgjengelig for ansettelse

Firebase

Denne backend-as-a-Service plattformen frigjør utviklere fra den typen backend arbeid som det å administrere servere samt det å skrive APIer- og lar dem fokusere på å bygge den beste brukeropplevelsen. FIREBASE er nesten en all-in-one backend-løsning, og bidrar til å øke hastigheten på den originale Android app utvikling.
1M+
utviklere bruker Firebase
+30%
effektiviteten til utviklere

SQLite

Det er en lett database som rettet mot det å bli kvitt Server-klient arkitektur og lagring av alle app data direkte på en mobil enhet. Denne DB er basert på filer, så gir det store utvalget av muligheter for utviklere. Siden SQLite ikke sender anmodning til server, er dette mye mer kraftfullt og hurtigere.
11
øverste database
35%
Raskere enn filsystemet

Realm

Realm er en populær mobil database for hver applikasjons utviklingsplattform. Dens utrolig raske (mye raskere enn SQLite), kryss-plattform, tråd-sikker og har en easy-to-use API. Utviklerne kaller det en moderne og pålitelig erstatning for de originale Apple sine databaser.
+30%
ytelsen til appen
75,921
apper over hele verden

Roboelectric

Dette er Android med åpen kilde enhets test-rammeverk som gjør det mulig for QA-spesialister å lansere tester for Android-apper via lokale JVM. Denne typen test for Android-apper ligner på testing i svart boks, og testen kan bli mer effektiv for refaktorering, og atferden til appen kan også testes. Rammeverket gjør testprosessen raskere.
30%
Raskere test prosess
40%
Høyere effektivitet

RxJava

RxJava er en bestemt implementering av reaktiv programmering for Java og Android, et åpent kildekode-bibliotek som har observator- og iterator mønstre som bidrar til å bygge god programvare med front-end og back-end deler. Den tilbyr utviklerne intuitivitet, utvidelser og reagerer raskt på alle endringer.
20%
Raskere kompilerings prosess
10%
Raskere testing av ytelse

JUnit

JUnit er et rammeverk med åpen kildekode og enhetstesting ved bruk av Java-språket. Dette muliggjør på en meget god måte- å skrive kode og teste den samtidig! Dette rammeverket er i stand til å lage test-suiter trinnvis, og grundig spore alle mulige bivirkninger. Således er den meget kraftfull og dens grafisk grensesnitt forenkler hele testprosessen.
+30%
Raskere testing
+40%
forbedret feilsøking

Mockito

Det er et mocke rammeverk for effektiv enhetstesting av Java-programmer. Dette verktøyet forenkler skapelsen av mockeobjekter og tillater programmerere å verifisere oppførselen til systemet under testing, uten å etablere forventninger på forhånd. Som et resultat, vil du oppnå en enklere test kode som er mye enklere å lese og redigere.
7.2K
stjerner på GitHub
25%
raskere testprosess

Espresso

Espresso er et automatiseringsverktøy laget av Google. Blir brukt for å skrive konsise og pålitelige UI tester. Dette rammeverket har mange fordeler både for utviklere og QA ingeniører, og akselererer dramatisk utviklingsprosessen. Det er benyttes innen populære IDE'er og gir nyttig testannoteringer- og påstander.
100%
integrasjon med Android Studio
Opp til 35%
raskere enn Python
Det vi gjør ved neste skritt:
Vår representant kontakter deg innen 24 timer
Vi samler alle nødvendige krav fra deg
Teamet av analytikere og utviklere forbereder estimering
Vi overholder konfidensialitet med alle våre kunder ved å signere NDA
Fortell oss om prosjektet ditt
An image
Forespørselen din blir behandlet.
Vår salgsrepresentant vil kontakte deg
innen 24 timer.
Back to top
As s part of our team, be ready for:
An image
Competitive Base Salary
An image
Comprehensive Benefits
An image
Great Work Environment
An image
Drug Free Workplace
Tell us more about yourself