An imageAn imageAn image

Webutvikling tjenester

Vi skaper responsive webprogrammer og nettsteder som utnytter de mest robuste teknologiene i bransjen for å hjelpe deg med å fremme virksomheten

Moderne web apper

Vi tilbyr Web App utviklingstjenester av enhver kompleksitet for oppstartere, mellomstore bedrifter og selskap. Ser etter trender og nyeste teknologi. Vi overvåker ytelse og arbeider kontinuerlig med forbedring og optimalisering av Web-produkter.
Tilgjengelig
Responsiv
Effektiv
Sikker

Web-app for å støtte til din bedrift

Bygg en web-applikasjon tilpasset virksomhetens domene, fokusert på målgruppen smerter.
E-handel
Media
Marketplace
Selskap
Ved bygging av en stor app for e-handel, bør du tillegge betalingsfunksjonalitet (PayPal, Stripe), in-app kommunikasjon (Socket.IO) og nettsky infrastruktur (AWS, Azure). Sikkerhet ved data tilhørende kunden er opprettholdt ved SOC 1,2, & 3, PCI DSS level 1, ISO 27001, FIPS 140-2.
800 timer
Gjennomsnittlig utviklingstid
4 måneder
Gjennomsnittlig utviklingstid
Nettside utviklingstjenester knyttet til media merkevarer bør gi dem dagens teknologiske vinninger (AR/VR, gamification) og funksjoner som sanntids kommunikasjon (WebRTC), audio og video streaming (FFMPEG) og beskyttelse digital media (DRM).
3000 timer
Gjennomsnittlig utviklingstid
7 måneder
Gjennomsnittlig prosjekt lengde
Ved bygging av en online markedsplass, implementeres betalingsoperasjoner (PayPal, Stripe), mapping (Google Maps, MapKit), in-app chatting (Socket.IO) osv.. Ditt produkt mottar validering av en brukers identitet, data personvern (f.eks. GDPR i EU) og transaksjoner (PCI DSS).
2000 timer
Gjennomsnittlig utviklingstid
5 måneder
Gjennomsnittlig prosjektlengde
We provide web application development services to build flexible ERP, HRM and CRM systems and meet your corporate needs. A secure, stable, and scalable (AWS) solution is a must, so we use proven technologies like Inspinia (admin template) to ensure the best performance.
3500 hours
Gjennomsnittlig utviklingstid
9 måneder
Gjennomsnittlig prosjektlengde

Hvor mye vil appen koste?

Tilpass funksjonene i applikasjonen, og få prosjekt kostnadsestimatet tilsendt til din e-post.

Teknologier for avanserte web apper

Vi benytter verktøy og tjenester som sikrer den beste brukeropplevelsen i det endelige produktet, uten å å begrense dine funksjonelle krav
An image
Media ekspertise
Live streaming og OTT levering
Videobehandling
Innholds distribusjons nettverk
Web RTC, FFMPEG, Wowza, DRM
An image
E-handle ekspertise
AWS/Azure + .Net, JS, TypeScript
B2B og B2C business modeller
Betalings gatewayer (Stripe, Braintree, Adyen, PayPal)
An image
AWS Utviklingsekspertise
EC2 / S3 / Lambda / Elastic Beanstalk
Tetting og sikkerhet
Horisontal / vertikal skalering
Serverløs arkitektur
An image
Stor Data
Store data arkitektur design
Apache Spark og Hadoop
Hadoop økosystem: HDFS, Hive, Pig, Impala, Oozie
Behandling og lagring av stor data: EMR, Redshift
An image
Blockchain løsninger
Rammeverk: Ethereum, Hyperledger, R3 Corda
Smarte kontrakter ved bruk av PoW konsensus
Bysantinske feiltolerante (BFT) algoritmer
An image
Progressive nettapper
Reagerer/kantet
Frakoblet tilkobling (Cache API)
PRPL mønster
HTTP/Entry_2 + Server Push
Vårt utvalgte arbeid
Ta en titt på hvordan vi løser utfordringer for å møte prosjektkrav

Full-stack web teknologier

Sett med teknologier og verktøy som kan benyttes ved server-side og client-side, web app utviklingstjenester for å sikre den beste ytelse og brukererfaring
Front-end
Back-end
Frameworks
CMS
Database

Front-end

Back-end

Frameworks

CMS

Database

AngularJS

Dette rammeverket er perfekt for etablering av video streaming apper, brukergenerert innholds portaler, og sosiale programmer. Det er et tidsbesparende verktøy, som tillater utviklere å skrive færre koder, samt oppnå en bedre funksjonalitet basert på MVC-arkitekturen.
2,534,543
Nettsider
20%
raskere levering
2 AngularJS developers
are tilgjengelig for ansettelse

React

Avansert JS bibliotek for å bygge UI med evnen til gjenbruk av systemkomponenter, som betydelig fremmer produktivitet og forenkler videre vedlikehold. React bidrar til bygging av high-load apper med stabil kode and kontinuerlig app ytelse.
SEO
Vennlig
759,597
nettsider
2 React developers
are tilgjengelig for ansettelse

Javascript

Et programmeringsspråk som gjør det mulig å endre statiske sider til interaktive. Ved hjelp av JavaScript er det mulig å opprette dynamisk oppdatert innhold og animere bilder. JavaScript er meget populært siden det er et språk som er lett å bruke, det er støttet av nesten alle nettlesere.
40%
raskere for sluttbrukeren
92%
av nettsider
40%
mer effektivt
3 Javascript developers
are tilgjengelig for ansettelse

HTML5

Generelt står HTML for Hypertext Markup Language som benyttes sammen med CSS til markering og for å skreddersy utseendet på sidene. Den femte er den nyeste versjonen av HTML, som inneholder en rekke forbedringer som tillater håndtering av mer tekniske aspekter.
73.8%
byttet til den
#1
valg for Web Apper

CSS

Cascading Style Sheets definerer hvordan HTML elementer blir vist på en side. CSS er benyttet for å gjenskape brukergrensesnitt som er komponert av designere. Enkelt forklart, er «knappen» du ser på et nettsted et HTML element, som har blitt farget og sentrert ved hjelp av CSS.
95.7%
websites worldwide
10+
robust rammeverk

LESS

En CSS pre-processor gir CSS med dynamiske egenskaper. Denne kompilatoren er enkel å bruke, kan benyttes med variabler, den kan benyttes på klientens side, nye klasser kan bli integrert. LESS forenkler prosessen med arbeidsflyt, gir utviklere større grad av fleksibilitet.
30%
raskere Web utvikling
155,000+
nettsider

SASS

SASS er en CSS pre-processor som lar oss skrive CSS mye sterkere ved å benytte variabler, loops og andre funksjonalitet. Sass hjelper oss med skrive, enkel og mindre CSS i et programmerings konstruksjon. Det er stabil, kraftig, elegant og kompatibel med samtlige versjoner av CSS.
30%
raskere koding
65%
av utviklere som benytter SASS

PHP

Forkortelse av PHP står for "Personal Home Page".Opprinnelig ble det utformet som et enkeltskriptspråkog deretter utviklet seg til noe mer over tid. I dag blir dette programmeringsspråket benyttet ved server-side programmering.
Høyere
ytelse
78.9%
nettsteder over hele verden
4
plass i PYPL Index
3 PHP developers
are tilgjengelig for ansettelse

C#

Et objektorientert språk som gjør det mulig for utviklere å opprette ulike sikre og pålitelige apper som kjører på .NET Framework. Det anses å være en av de kraftigste og mest etterspurte språkene. Et unikt språk som brukes til å bygge opprinnelige Windows-apper, mobilapper, REST-APIer og annen programvare.
4
mest populære språk
40%
raskere utvikling
600+
store samfunn
2 C# developers
are tilgjengelig for ansettelse

NodeJS

NodeJS er en hendelsesdrevet teknologi for å lage web-applikasjoner i sanntid. Node. js er perfekt for å lage data-tunge løsninger, da den er i stand til å håndtere trafikktopper. NodeJS blir vellykket brukt for ulike nettstedsapplikasjon utviklingtjenester.
10%
raskere MVP leveranse
20%
høyere ytelse
82,304
nettsider
3 NodeJS developers
are tilgjengelig for ansettelse

Express.js

Dette er et enkelt- og open-source JavaScript-basert rammeverk for Node.JS server miljø. Den er designet for å bygge serversiden til Web-applikasjoner, samt APIer. Express. JS er en del av MEAN stack sammen med MongoDB og AngularJS.
800K+
nettsteder over hele verden
10%
programmering boost

Laravel

Laravel er et PHP-rammeverk for utvikling av skalerbare, funksjonsrike og sikre nettsteder og apper. Prosjektene leveres i løpet av kort tid. Laravel gjør integrasjon med tredjepartsverktøy enklere og bidrar til å sikre web apper effektivt.
Høyt
skalerbar
235,158
nettsider
2 Laravel developers
are tilgjengelig for ansettelse

YII2

Høy ytelse PHP rammeverk som implementerer MVC mønster. Designet for rask utvikling av store web apper. På grunn av et stort antall mulige verktøy, brukes YII2 for å bygge programmer med høy trafikkflyt. Det er effektivt og gir utviklere en detaljert dokumentasjon.
45%
raskere test prosess
30-40%
forkortet utviklingstid
147,000
Nettsteder

Symfony

PHP rammeverk som bruker MVC mønster. Det inkluderer alle sett med verktøy som er nødvendige for raske web-applikasjonsutvikling. En utvikler kan begynne å bygge apper ved å benytte Symfony distribusjon. Den har fleksible innstillinger, skalerbarhet og høy stabilitet. Rammeverket er tilgjengelig gratis.
46,000+
nettsider
40%
raskere Web App utvikling
2000+
Bidragsytere
2 Symfony developers
are tilgjengelig for ansettelse

ASP.net MVC

Kraften i denne rammen er utnyttet av utviklere fra hele verden for å bygge skalerbare og vedlikeholdsvennlig web-applikasjoner. Det Model-View-Controller arkitektoniske mønsteret i hjertet av rammeverket muliggjør en effektiv utviklingsprosess.
100%
åpen kilde
20%
effektivitetsøkning

OpenCart

En «gratis-å-bruke» e-handel plattform som er laget for å lage online shopping. Denne motoren kan installeres på en Web-server med MySQL og PHP-støtte. Den har et høy funksjonalitetsnivå, brukervennlig grensesnitt og det er lett å installere. OpernCart lar deg lage lønnsomme e-handel løsninger.
20+
betalingsverktøy som støttes
385,000+
nettsider
45%
høyere ytelse

Wordpress

WordPress er en kostnadseffektiv og SEO vennlig CMS for utviklingen av nettstedet. WordPress er en ekstremt brukervennlig plattform, det praktiske administrasjonspanelet gjør det enkelt å implementere endringer på nettstedet ditt. Ytterligere funksjonalitet oppnås ved gjennomføring plugins.
26.9%
av alle nettsteder
47,000
WordPress plugins
20%
raskere tid til markedet

Joomla

Joomla er den perfekte CMS løsning for multimedia, dynamiske nettsider, som består av mye innhold. Ved hjelp av plattformen er det enkelt å lage et avansert SEO-vennlig nettsted. Joomla er kompatibel med alle nettlesere og har mange plugins og moduler.
2,561,932
nettsider
5.7%
av alle nettsteder
7,941
Utvidelser

MySQL

MySQLer en stabil, pålitelig og kraftigdatabase styringssystem. Den tilbyr en skalerbarhet på etterspørsel, og tillater en fullstendig tilpasning til e-handelsbedrifter. MySQL er utformet for å imøtekomme strenge krav og sikre ytelse.
siden 1995
på markedet
#1
Topp databaser
+30%
ytelse til appen

PostgreSQL

PostgreSQL relasjonsdatabase distribueres gratis. I tillegg er dens kildekode tilgjengelig for alle som ønsker å bruke den. Databasen kontrolleres ikke av noen organisasjon eller privat enhet, og hver ingeniør kan bidra til dens utvikling.
15%
bedre skalerbarhet
8%
rikere indeksering

MongoDB

Dette er en gratis og åpen kildekode database som fokuserer på lagring og administrering av dokument orientert informasjon. MongoDB oppbevarer data i JSON-lignende dokumenter som gir større fleksibilitet og mulighet til å endre datastruktur over tid.
40M+
nedlastinger
35K+
GitHub repositories

Elasticsearch

Denne ut-av-boksen løsningen tilbyr søk og analytisk motor som er i stand til å tilpasse seg til et varierte bruksmåter. Enkelt forklart, software ingeniører bruker mye mindre tid på implementering av data søk og analytiske kapasiteter.
20%
raskere distribusjon
40%
mer stabil kode

Redis

Et databasebehandlingssystem som ikke er knyttet til relasjoner. Den lagrer alle data og det er mulig å få tilgang til disse dataene ved hjelp av en spesiell nøkkel. Grunnet høy fart og enkelhet blir Redis ofte benyttet til mobil og web apper, e-handel plattformer og så videre. Denne DBMS er designet for lagring av data fra din software og behandler dette effektivt.
20%
høyere ytelse
Opptil 6GB
lagringskapasitet
Det vi gjør ved neste skritt:
Vår representant kontakter deg innen 24 timer
Vi samler alle nødvendige krav fra deg
Teamet av analytikere og utviklere forbereder estimering
Vi overholder konfidensialitet med alle våre kunder ved å signere NDA
Fortell oss om prosjektet ditt
An image
Forespørselen din blir behandlet.
Vår salgsrepresentant vil kontakte deg
innen 24 timer.
Back to top
As s part of our team, be ready for:
An image
Competitive Base Salary
An image
Comprehensive Benefits
An image
Great Work Environment
An image
Drug Free Workplace
Tell us more about yourself